Salutació Alcaldessa

Benvinguts i benvingudes a la finestra digital que us permetrà donar una ullada a Vilalba dels Arcs, per endinsar-vos en el complex entrellat social de la nostra petita població.

Vilalba dels Arcs som una població amb un teixit social i associatiu molt ric, que li dona una vida singular i fa que l'estança, permanent o temporal, a la nostra població, sigui molt més que gaudir del meravellós entorn rural que ens envolta. Passejar pel poble i visitar l'Església, la Confraria, el Jaciment del Turó del Calvari, el Bassot, la Bassa Bona, el nucli antic, la plaça de la Vila i la de l'Església, el mirador del Muro, l'antiga font de rentar, l'entorn de l'ermita de Sant Pau, i gaudir de la tranquil·litat de la nostra vila és un pla perfecte per a convilatans i visitants. Però, sens dubte, el que fa que Vilalba sigui especial és la capacitat dels catxaps i catxapes de fer pinya i col·laborar en un engranatge social que fa possible viure dies tan especials com els de Setmana Santa, amb la Passió, declarada Patrimoni Festiu de Catalunya, les Festes Majors en honor a Sant Llorenç, les que gaudim a l'hivern en honor a Sant Sebastià i Santa Cecília, i tants d'altres actes que som capaços d'organitzar esporàdicament entre tots. Sense la cohesió social i la col·laboració de tothom, això no seria possible, i és això el que ens fa únics i especials.

En aquesta finestra digital hi podreu trobar informació sobre les entitats del nostre poble i les seves activitats, l'agenda dels actes que es duguin a terme a la vila, informació dels locals comercials i empreses que donen serveis i ofereixen productes, i, a més, és la porta principal d'entrada a la nostra administració local, l'Ajuntament. Des d'aquest web podreu fer qualsevol tràmit i qualsevol comunicació i podreu consultar tota la informació relativa al funcionament de la Corporació, donant compliment a la transparència que ha de tenir la institució local. Tot i això, sempre estarem a la vostra disposició presencialment a les oficines de l'Ajuntament. Ningú s'ha de quedar enrere per cap motiu.

Com a alcaldessa és tot un honor representar a tots i cada un dels veïns i veïnes del nostre poble, i teniu per segur que estaré sempre al vostre servei. No us puc assegurar que tot ho faré bé, ni que sempre tothom estarà content, però el que  que us puc assegurar és que estaré sempre a la vostra disposició, per escoltar els vostres problemes, inquietuds, consultes i propostes, i raonar-ne les solucions o conclusions. Un càrrec com l'Alcadia de la vila significa treballar pel poble, i així ho faré. Sense ser ni una mica agosarada, a més, puc assegurar que així ho farà tot l'equip de govern que m'acompanya en aquesta etapa.

Sense voler allargar-me més us desitjo que gaudiu de la ullada a Vilalba des d'aquesta pàgina web, i us animo i encoratjo a aquells que la feu virtual i no hàgiu deixat empremta física a Vilalba, que ho feu. N'estic segura que no ho oblidareu.

Agraint-vos la visita virtual, em poso a la vostra disposició, i m'acomiado cordialment.
LAURA DOMÈNECH VALLESPÍ
ALCALDESSA
 
Subscriure a
Menu

Menú principal