Benvinguda alcalde

Benvinguts a la web de l’Ajuntament de Vilalba dels Arcs, tan si ja coneixeu Vilalba dels Arcs, com si és la primera vegada que us interesseu per la nostra vila, espero que trobeu en aquest espai, informació d’interès.
 
El nostre municipi gaudeix d’una immillorable situació que fa del nostre terme un indret amb una gran varietat de racons per descobrir que permeten gaudir de l’entorn natural i dels atractius culturals i turístics de la nostra vila, festes, cultura, i tradició amb una mirada optimista cap al futur. Però el realment especial, és la seva gent, les vilalbines i els vilalbins amb el seu tarannà, la seva manera de fer i de ser fan de Vilalba dels Arcs un poble acollidor,amb un teixit cultural i associatiu molt important, amb una vintena d’entitats educatives, culturals i esportives, amb un comerç pròxim i de qualitat, amb industries i empreses participatives que avancen amb creativitat i determinació, i que constaten que la nostra societat està formada per persones emprenedores, inquietes i compromeses.

Una de les preocupacions de l’Ajuntament i la meva pròpia és aproximar al màxim la informació i la participació en les tasques municipals a totes les vilalbines i els vilalbins, és per això que des de la pàgina web del nostre Ajuntament es treballarà per facilitar que tothom que ho desitgi pugui conèixer el nostre poble i pugui gaudir d’una informació completa del nostre Ajuntament.

El consistori treballa per la cohesió social i la millora de qualitat dels veïns i veïnes per ser una administració accessible i transparent. adaptada a les vostres necessitats. Per aquest motiu, la voluntat d’aquest Consistori és anar-hi incorporant les actualitzacions necessàries que garanteixin una finestra interessant, amb informació actualitzada i d’acord als vostres interessos.

Estem iniciant una nova legislatura amb un govern format per persones novelles en el càrrec que s’ha constituït exclusivament per treballar per Vilalba i amb un objectiu comú: fer de Vilalba un escenari de futur

Jo des de la meva posició d'alcalde us encoratjo a participar de la vida municipal, sapigueu que estic a la vostra disposició. Tan els regidors com jo mateix estem oberts al diàleg,a la participació, volem escoltar les propostes, suggeriments i queixes que ens feu arribar. Perquè només així, coneixerem quines són les vostres necessitats i inquietuds.

Tant sols em queda agrair-vos que hagueu entrat en la nostra pàgina web 
Benvinguts a la web de l’Ajuntament de Vilalba dels Arcs, tan si ja coneixeu Vilalba dels Arcs, com si és la primera vegada que us interesseu per la nostra vila, espero que trobeu en aquest espai, informació d’interès. El nostre municipi gaudeix d’una immillorable situació que fa del nostre terme ...
Subscriure a
Menu

Menú principal